BASES DEL CONCURS DE PAELLES (DIUMENGE 25/01/15)

Bases del concurs de paelles de la Festa Major de Sant Antoni 2015

  1. L’Assemblea de Joves de Sant Antoni convoca, dins de la programació de Festa Major, el concurs de paelles.
  1. El concurs tindrà lloc el diumenge 25 de gener, a l’Avinguda Mistral (a l’escenari situat entre Entença i Vilamarí ).
  1. Les paelles concursants s’hauran de presentar davant jurat a les 14:30h. L’espai per cuinar les paelles estarà disponible des de les 10h. Tanmateix, la organització recomana presentar-se a les 11:30h (calculeu el temps que necessiteu per a tenir-la a punt!)
  1. Podran participar fins a 10 paelles diferents, per ordre d’inscripció. Es pot presentar de forma individual o col·lectiva. Les inscripcions s’han de comunicar a l’organització, via mail a: assembleajovessantantoni@gmail.com
  1. Les persones o equips que vulguin participar hauran de realitzar la seva inscripció fins el 20 de gener.
  1. Els participants rebran per part de l’organització una ampolla de butà, un cremador i taules per cuinar. Els ingredients, la paella i els estris de cuina necessaris els proporcionaran els concursants. Si comptes amb un cremador, des de l’organització agrairem que el portis.
  1. El jurat estarà composat per un cuiner, un barman i la guanyadora del concurs de l’any passat. Per a la valoració es tindrà en compte la presentació, el sabor i la textura.
  1. Les paelles seran degustades a l’espai de festa de major de l’Avinguda Mistral (entre Entença i Vilamarí).
  1. S’estableixen dos premis que seran lliurats a la finalització del concurs. Els premis es donaran a les dues millors paelles .

Des de l’organització convidem a tots els participants a compartir les paelles, més enllà del jurat i acompanyants, i així mostrar al barri la qualitat de la nostra cuina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s